31 mei 2015

Nostalgische kleedjes

Voor heel veel mensen is haken iets van vroeger. Gehaakte kleedjes zelfs van daarvoor....! Hoogste tijd om het stoffige imago van de gehaakte kleedjes wat op te poetsen, want ze passen zich namelijk heel makkelijk aan een andere tijd aan en zijn (als je er een beetje moeite voor doet) voor meerdere doeleinden te gebruiken.

Zo heb ik een roze kleedje gehaakt, maar niet om 'm op een tafeltje neer te leggen. Nee, ik heb 'm 'gewoon' op een kussen genaaid. Hoezo, een stoffig imago?


Leuk om in de huiskamer, in de slaapkamer of in een meisjeskamer neer te zetten. Wil je dan toch een wat meer nostalgische uitstraling, dan neem je gewoon een andere kleur, wat passende decoratie en voilà....!!En voor wie het helemaal klassiek wil: gebruik neutrale kleuren, eventueel in verschillende tinten, en je hebt dan toch een beetje de traditionele uitstraling van een gehaakt kleedje.Allemaal weer in een ander patroontje, een andere stijl en ander formaat en ik denk dat ik vast nog wel meer variaties kan (ga) bedenken.....!!voor meer info zie ook Blijmakers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...