13 april 2019

BELANGRIJKE MEDEDELING

Voor alle trouwe volgers van mijn blog gaat er met ingang van komende week iets veranderen. Vanaf dan ga ik mijn blogberichten nl. via mijn website plaatsen en dus niet meer hier.

Dit blog zal voorlopig nog wel blijven bestaan, maar je zult hier dus geen nieuwe berichten meer vinden. Wil je toch op de hoogte blijven, dan kan dat voortaan via www.debesteblijmakers.nl

https://www.debesteblijmakers.nl/
 
Ik hoop van harte dat jullie mij blijven volgen. En 'zie' jullie graag daar terug.
 
Ingrid
 
 
 
 
Voor wie wil, kan mij ook volgen op Instagram:
 
@instagram.debesteblijmakers
of
@instagram.ingrids_blijmakers

4 opmerkingen:

 1. Och, jeetje, geen nieuwe berichtjes meer hier. Dit was zo makkelijk om te volgen. Diverse bloggers hebben dezelfde stap gemaakt, maar helaas merk ik dat het dan lastiger is om hun blogs te volgen. Ik ga natuurlijk kijken of ik je op jouw nieuwe blog kan blijven volgen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Margaret,
   Ja, ik heb hier ook best lang over nagedacht, juist ook omdat er toch ook altijd weer nadelen aan kleven. Maar merk toch ook wel dat blogspot inmiddels wat 'verouderd' is en dat door o.a. Instagram ook het aantal bezoekers afneemt. Daar mijn website een standaard tool heeft voor blogberichten, was de stap ergens ook wel logisch en daardoor ook niet al te ingewikkeld. Fijn ook dat je mee 'verhuist'.
   Groetjes,
   Ingrid

   Verwijderen
 2. Hi bedankt, ga ik gelijk even een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...