26 maart 2019

Boogjes

Ineens zie je overal: regenboogjes. En dan bedoel ik niet, die die je na of tijdens een regenbui mét zon ziet, maar die die als decoratie dienen in voornamelijk baby- of kinderkamers. Ik kom ze letterlijk in alle kleuren van de regenboog tegen. Zó leuk, dat ik vond dat ik hier ook iets mee móest. Alleen: ik probeer altijd een eigen draai aan iets te geven. Dus in plaats van, dat ik er een wandhanger van ging maken (de meest voorkomende dus), bedacht ik me, dat ik nog nergens een slinger met regenboogjes was tegengekomen. Dát zou het dus gaan worden. Een slinger (jaaa…. ik ben gek op slingers!!).


Na even in mijn voorraadkast gekeken te hebben, bleek dat ik bijna al het materiaal gewoon op voorraad had liggen. Macramétouw, een jaar geleden voor een nooit begonnen project gekocht, en natuurlijk een hele kist vol met bolletjes katoen, maar ook houten kralen die ik ervoor wilde gebruiken had ik nog liggen. Op internet even opgezocht hoe je zoiets nu maakt (dat bleek zeer eenvoudig en zelfs ook nog eens op verschillende manieren) en hier dan toch nog even een eigen touch aan gegeven.


Terwijl ik met deze slinger bezig was, bedacht ik me, dat het misschien ook wel leuk was om hier een bijpassende mobile te maken.


Daar ik net als bij de slinger, hier ook houten kralen zou gebruiken, leek het mij het mooist om ook een houten ring te gebruiken. Na nog een 'duik' in mijn voorraadkast, bleek dat ik ook nog wat borduurringen had liggen. Super geschikt dus.

En toen.... ja, jullie voelen 'm vast al aankomen: moest er natuurlijk ook nog een stoere variant met de regenboogjes komen.

 
Andere kleuren, dus gelijk ook een heel andere uitstraling. Het oud groene macramétouw had ik nog liggen en eigenlijk was die kleur meer dan perfect voor deze regenboogslinger.
 
 

Of ik hier ook nog een mobile bij ga maken, weet ik nog niet. Aan een bijpassende wandhanger (jaja, niet origineel, weet ik) ben ik al begonnen. Voor de rest hangt het natuurlijk ook heel erg van mijn klanten af. We gaan het zien.
 
Ingrid

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...