25 december 2015

Droomvlinders

Dromenvangers hoeven gelukkig niet allemaal hetzelfde eruit te zien. Er zijn zoveel mogelijkheden en variaties dus waarom geen dromenvanger met vlinders (of zoals ik ook al eerder heb gemaakt, met een uil of een spin....!!). Onlangs heb ik er een op bestelling gemaakt als kerstcadeautje voor een baby.


De basis heb ik met wit garen neutraal gehouden en voor de accenten, de vlinders en de kralen, heb ik de kleuren van de babykamer gebruikt.

 
 

Het leuke van een dromenvanger is dat je 'm voor het raam kunt hangen, maar natuurlijk ook aan de muur. Net wat je zelf leuk vindt of wat het mooist staat.
 
 
Een dromenvanger is eigenlijk ook een beetje 'leeftijdloos', dus als de baby straks een peuter/kleuter is, vindt ze 'm vast ook nog mooi. Ondertussen ga ik eens kijken of de dromenvanger in andere kleursamenstellingen ook leuk wordt.
 
 

2 opmerkingen:

 1. Die dromenvanger ziet er leuk uit. Die konijnenkussentjes zijn ook heel schattig! Heb je daar misschien een patroon van?

  Groetjes, Sofie
  http://handgemaakt-door-sofie.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Sofie! Het patroon van de haasjes kun je vinden op http://craftycupboard.net/wp-content/uploads/2013/03/Bunny-Softie-Template-by-the-Crafty-Cupboard.pdf

   groetjes,

   Ingrid

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...