1 december 2015

Zwart/wit

Zwart/wit! Je moet er een liefhebber van zijn. En dan is de stijl waarin deze combinatie wordt gepresenteerd ook nog eens sfeerbepalend. Glimmend heeft het iets feestelijks of in ieder geval iets statigs. Maar een wollig zwart/wit geeft gelijk een stoere, warme uitstraling. Passend bij deze tijd van het jaar. Combineer het dan nog eens met sterren en kaarsen en de sfeer is gelijk compleet.

 
Kaarsen kun je netjes achter deurtjes opbergen, maar in deze tijd van het jaar hebben ze toch ook wel een beetje een decoratieve waarde. Dus waarom zou je ze niet gezellig in een mandje in de kamer zetten?
 
 
In een gehaakt mandje. Een beetje speels in twee verschillende garens mét een gehaakte ster er op. Passend bij de sfeer van december. Om het geheel af te maken heb ik op de ster nog een bijpassende (originele retro) knoop genaaid.
Daar wol niet echt stevig is van zichzelf is het handig om een bloempot o.i.d. in het mandje te zetten, zodat het geheel wat beter maar vooral mooier blijft staan (de kaarsen duwen nl. met hun gewicht het mandje een beetje uit z'n vorm).
 
 
Speciaal voor kerst kunnen klanten deze maand bij mij ook gehaakte sterren (en engeltjes) bestellen. Leuk voor in de boom of in een kerststukje.
 
 
Ach, ze zijn hoe dan ook leuk!!!
 
 
Wat een heerlijk inspirerende tijd is de periode voor kerst toch altijd.....!!
 
 


2 opmerkingen:

 1. Die witte kaarsen zo in die wollige zwarte mand is prachtig.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Margaret! Het was een spontane creatie en ik vind ‘m zelf ook helemaal geslaagd geworden.

   Groetjes,
   Ingrid

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...