25 april 2015

Moeders mooiste

Helemaal in de ban van mijn plannen voor een nieuwe webwinkel, bruis ik momenteel van ideeën en inspiratie. Hoe een en ander gaat worden, blijft nog even een verrassing. Zelfs voor mij, daar ik nog druk bezig ben dit vorm te geven samen met anderen die mij op hun beurt met hun talenten hierbij gaan ondersteunen.
Maar goed, dit even terzijde, want ik wilde jullie eigenlijk laten zien waar ik de afgelopen week mee bezig ben geweest.

 
In het nieuwe concept zal er straks veel ruimte zijn voor andere dingen dan meubeltjes en accessoires voor kinderen/kinderkamers. Een van de nieuwe onderdelen is bedoeld voor mama's. Dit gaat een mix worden van gehaakte en kringloop artikelen. Praktisch, maar wel met een hoge decoratieve waarde. Zoals bijvoorbeeld deze pannenlappen. 
 
 
Het is straks mogelijk om bijvoorbeeld niet alleen de pannenlappen te kopen, maar ook de haakjes (met het kippetje). Of het serveerblad links onder. Als set, maar uiteraard ook los van elkaar.

 
De pannenlappen heb ik in off-white katoen gehaakt en met een taupe kleurige bloem afgewerkt. In dezelfde stijl heb ik jasjes voor theeglazen gemaakt.
 
 
Deze gaan per set of per stuk, inclusief de nieuwe (in dit geval dus geen kringloop) theeglazen. Hierbij passend heb ik dan een set onderzetters gemaakt.

 
 

Dat dit nog maar het begin is, moge duidelijk zijn. De komende tijd zullen jullie ongetwijfeld nog meer gaan zien en zodra de nieuwe website klaar is zal ik 'm hier uiteraard presenteren. Tips, ideeën, vragen of bestellingen zijn natuurlijk altijd van harte welkom!!

 
P.S. Totdat de nieuwe website klaar is,
zullen alle (gehaakte) artikelen te koop zijn via Blijmakers.

2 opmerkingen:

 1. Dit ziet er allemaal moooi uit. Ik ben benieuwd wat je nog meer voor leuke ideeën hebt.

  Succes met opzetten van de nieuwe webshop, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, Margaret! Het zal nog wel even duren alles bij elkaar en het is ook nog even afwachten of het zal aanslaan, maar ik heb er in ieder geval heel veel zin in.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...