14 oktober 2016

Letterlijk

Hoewel ik de letterkussens al heel veel langer in het assortiment heb, worden ze de laatste tijd opmerkelijk vaak besteld. En terecht, want ze blijven gewoon ook té leuk. Natuurlijk kiest de klant altijd zelf de stofjes en de kleurtjes. Sterren bleken de afgelopen weken opmerkelijk populair. De combinaties verschilden wel; soms maar minimaal, maar toch.


 
 
 

 
Opmerkelijk was ook, dat ze voornamelijk voor jongens werden besteld. Gelukkig zaten er toch ook een paar bestellingen voor meisjes tussen. Met -hoe kan het ook anders- roze!!
Op dit moment is mint een hele populaire kleur en het leuke hiervan is, dat deze kleur zowel voor jongens (okay, wel voornamelijk voor baby's) als voor meisjes kan.
 


De combinaties zijn (en blijven) eindeloos, daarmee altijd passend bij het kind en/of kinderkamer en zijn bij diverse gelegenheden (geboorte, verjaardag, feestdagen, doop, communie e.d.) een leuk cadeau.

Ingrid

2 opmerkingen:

 1. Wat mooi toch, al die letters... Je zou een heel alfabet kunnen maken voor een schooltje, dan kunnen ze daar spelenderwijs mee leren lezen enzo :-)
  Maar deze toepassing, voor in de kids hun kamertje, is wel heel lief.
  En je hebt altijd zo'n prachtige stoffen en mooie, lichte foto's.
  Een plezier om naar je blog te kijken ;-)
  Fijn weekend, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je complimenten, Sigrid. Het hele alfabet zou inderdaad leuk zijn hoewel het wel een héle klus is om 26 letters te maken. Maar wie weet, als een school ze ooit bij mij bestelt...!!
   Groetjes en jij ook een fijn weekend!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...