16 juli 2017

Opgeruimd staat netjes

Zoals jullie in mijn vorige bericht konden lezen, heb ik een nieuw artikel aan mijn assortiment toegevoegd. Geïnspireerd op een verzoek van een klant (zo zijn er in het verleden wel meer nieuwe artikelen ontstaan).
Omdat het een nieuw artikel is, maak ik er altijd even een testje van en dat liever even niet met de stof die ik voor de klant heb besteld, want je weet maar nooit...!


Daar mijn stoffenkast inmiddels uitpuilt, kon ik vrij snel een leuke combinatie van stofjes maken. Na eerst een patroon te hebben gemaakt, is dit dan het 'proefmandje' geworden.
En omdat dit soort mandjes vaak ook voor het opbergen van luiers wordt gebruikt, dacht ik, ik haak er nog even een broekje/luiertje op.

 
De binnenkant heb ik van een soft mint stofje gemaakt, wat mooi bij het oud groen bleek te passen.
 


Het leuke van dit soort mandjes is, dat ze multi functioneel zijn: je kunt er dus héél veel meer dan alleen luiers in opbergen.


Nog leuker is, dat klanten zelf de kleurtjes/stofjes kunnen bepalen. Los of in combinatie met andere artikelen uit mijn dus nog steeds groeiende assortiment.

Ingrid

2 opmerkingen:

 1. Leuk idee en een geslaagde combinatie van stofjes! Je zou ook de buitenkant kunnen haken en dan een mooi stofje als binnenkant en rand? In elk geval; ik vind het een heel mooi mandje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Sigrid!
   Een gehaakt mandje is inderdaad ook een idee. Mochten klanten hiermee komen, dan is het zeker een optie.
   Groetjes,
   Ingrid

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...