4 september 2017

Langnek

Hij lag al een paar weken te 'wachten': Langnek, oftewel mijn gehaakte giraf. Ik had 'm voor een mobile gemaakt die er uiteindelijk nooit is gekomen. Ergens bleef het idee voor deze mobile 'hangen' en lag Langnek in een hoekje te wachten op zijn bestemming. Tot vorige week. Toen kreeg ik 'zomaar' een idee voor een veel mooiere bestemming voor Langnek. Ik zou een wandhanger macrameeën en dáár zou Langnek nou uitermate geschikt voor zijn.

 
Zoals jullie nu wel weten ben ik momenteel helemaal enthousiast over macramé. De ideeën blijven maar opborrelen en ja.... daar moet ik dan toch wat mee doen. En hoe leuk is het dan als je hobby's én verschillende technieken met elkaar kunt combineren?!
 
 
En wat een mooie resultaat dit dan weer geeft....!!


Langnek heeft het, zo te zien, ook helemaal naar z'n zin, dus die mobile gaat er zéér waarschijnlijk ook niet komen....!!

Ingrid

4 opmerkingen:

 1. Fijn dat Langnek deze mooie plek heeft gekregen. Hij is te leuk om een hoekje stof te vangen. Mooi wandkleed.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, Margaret. En zo te zien is Langnek er zelf ook helemaal mee in zijn sas!!

   Groetjes,
   Ingrid

   Verwijderen
 2. Origineel idee!! Macramé lijkt me heel verslavend, net zoals haken :-)
  Mooie kleurencombi ook, je wanhanger!
  PS: Maar Langnek heeft niet echt een lange nek hé? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Macramé heeft inderdaad ook iets verslavends. Doordat het nieuw is, is het wel even zoeken naar leuke ideeën én materialen, dat is met haken net iets makkelijker.
   En inderdaad: Langnek heeft voor z’n naam een ietwat kort nekje. Maar nu wel een keer helemaal volgens patroon uit een boekje ;)

   Groetjes,
   Ingrid

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...