1 februari 2018

Over grenzen

Toegegeven, tot voor kort had ik totaal niets met eenhoorntjes en aanverwante wezens. Maar ja, dan kom je ze ineens overal en nergens tegen en dan wordt mijn ondernemende nieuwsgierigheid toch wel aangewakkerd. Aangezien ik graag klantgericht werk, zal ik soms ook even een grens over moeten om iets in mijn assortiment op te nemen waar op dat moment vraag naar is, maar ik zelf nog wat aan moet wennen. En dit keer ben ik dan zelfs ook over de grens gegaan om daar hét stofje met de állermooiste eenhoorntjes die ik maar kon vinden te bestellen. Bij een vertrouwd adres in Hamburg waar ik eerder al mooie stofjes heb gescoord.

 
Het leuke van de stof is, dat de afbeeldingen van de eenhoorntjes niet al te groot zijn en daarmee zeer geschikt om er een slinger van te maken.


Om de slinger een lieve uitstraling te geven, heb ik alleen stofjes erbij gezocht waar een groot aandeel wit in zit. Extra voordeel hiervan is dat de eenhoorntjes goed tot hun recht komen. Een lichtblauw biaisbandje maak het dan af.


De slinger heb ik maar 1,5m lang gemaakt, zo blijft deze leuk om aan een ledikantje, boven een commode of box te hangen. Voor een raam is ook leuk. Of erop, eventueel met zuignapjes mocht het raam te groot zijn.


Inmiddels ben ik helemaal verliefd op deze eenhoorntjes. Mochten mijn klanten net zo enthousiast zijn, dan zal je de stof vast nog wel een keer voorbij zien komen.


 Ingrid

4 opmerkingen:

 1. Goed gezien! Ik ben ook niet zo'n eenhoornfan, maar je moet inderdaad een beetje mee met je doelpubliek hé :-) Ik vind het wel een schitterende slinger geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat zijn van die dilemma’s….! Als ik er echt niets mee heb, komt het er bij mij dus ook echt niet in, maar deze mooie eenhoorntjes konden mij overtuigen, mede door hun mooie kleuren waar ik wel mee uit de voeten kan en dat is en blijft voor mij dan wel het criterium. Helemaal fijn dan, als anderen het resultaat ook mooi vinden.

   Groetjes,
   Ingrid

   Verwijderen
 2. Schattige slinger voor de echte eenhoornfans. Er zijn heel wat meisjes die deze slinger prachtig zullen vinden.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Margaret, ik hoop ook dat ‘ie in de smaak zal vallen bij eenhoornfans. We wachten het af.

   Groetjes,
   Ingrid

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...