10 januari 2018

Walvis aan de haak

Sommige verzoeken van klanten kan ik gewoon niet weigeren. Ook al kost het soms nog wat hoofdbrekens om te bedenken hoe ik iets ga uitvoeren. Zo kreeg ik begin van het jaar gelijk al een verzoek of ik ook een wagenspanner met walvisjes kon maken. Voordat ik me kon bedenken, had ik het al toegezegd. Maar ja.... nu nog waarmaken he?! Ik dacht wel even een patroon op internet te vinden, maar helaas. De vorm, de grootte of de taal (in het Engels) waren het niet helemaal en zo zat er niets anders op om zelf een patroon te gaan maken. En dat is mij zowaar aardig gelukt (de klant was er in ieder geval helemaal blij mee).


De klant had de kleurtjes (oud)roze en bruin/taupe opgegeven en daar ben ik dan mee aan de slag gegaan.

 
In het midden van de wagenspanner hangt een rammelkraal waar ik met wit omheen gehaakt heb. En omdat de klant aangaf dat ze een houten ring ook wel mooi vond en daar kon ik dan mooi de rammelkraal in hangen.
 
 
Altijd leuk zo een samenwerking met een klant. Uiteraard maak ik de wagenspanner graag ook nog eens in andere kleurtjes en wie 'm zelf wil gaan maken, kan het patroon via mijn webshop kopen.
 

Een mooi begin van het nieuwe jaar dus.
 
Ingrid

4 opmerkingen:

 1. Zo'n schattige walvisjes :-) Knap gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor jouw klant extra leuk dat jullie samen deze schattige wagenspanner hebben gedacht. De walvisjes zien er leuk uit en in andere kleuren zijn ze vast ook leuk.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het blijft ook leuk om de wensen van een klant te ‘vertalen’ en het is dan helemaal mooi als het dan lukt.

   Groetjes,
   Ingrid

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...