28 mei 2017

Vlindersvlug

De leuke bestellingen blijven maar binnen komen, dus mij hoor je niet klagen. Integendeel: ik werk er met heel veel enthousiasme en plezier aan. Zo ook aan deze vlindertjes mobile. Het was alweer een poos geleden dat ik er een gemaakt heb. Ergens wel jammer, want hij blijft (té) leuk. Dat klanten iets altijd passend bij hun interieur, in dit geval babykamer, kunnen laten maken, is bij steeds meer mensen bekend. En dat is nou nét het leuke ervan.

 
Oud groen is een kleur die momenteel erg 'in' is. Ik heb ontdekt dat deze kleur het ook erg leuk doet bij heel veel andere kleuren. Vorige keer had ik 'm in de dierenslinger gebruikt in combinatie met oker en bruin, maar in combinatie met pastel doet deze kleur het ook geweldig.
 
 
Om de pastelkleurtjes mooi tot hun recht te laten komen, combineer ik deze graag een neutrale kleur zoals wit of soms ook (licht)grijs.
 
 
 

En vlindertjes.... ach, die zijn altijd wel leuk. Zowel de echte als de gehaakte versies!
 
Ingrid

 2 opmerkingen:

 1. Mooi!! Die vlinders heb ik ook al eens gehaakt, een leuk patroontje. Maar zo, met die pastelletjes bij mekaar, vind ik ze echt schitterend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, Sigrid! Het blijft ook zo een leuk en lief patroontje. Heb ‘m ook al voor meer dingen gebruikt. De kleurtjes zijn gebaseerd op de babykamer van de klant. Vind het altijd erg leuk als de klant hiermee iets heeft wat perfect bij de rest past. Maakt het voor mij extra leuk om iets te maken.

   Groetjes,

   Ingrid

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...