23 augustus 2018

Aan de lijn

Drie weken vakantie, wat waren ze heerlijk. En dat terwijl we eigenlijk maar een kleine anderhalve week echt weg zijn geweest. Maar hoe heerlijk is het om thuis te zijn en de dag de dag te laten zijn, niets te plannen (of in ieder geval zo min mogelijk) en kijken waar je zin in hebt, hoe het weer is en wat de mogelijkheden zijn. Kortom: dat gevoel los te zijn van alles, na een ruime week in de bergen, nog héél even vast te kunnen houden voordat je straks weer opgeslokt wordt door het dagelijkse leven.

Zo kwam er bij mij spontaan heel veel ruimte voor nieuwe ideeën en inspiratie, maar ook om eens dat te doen waar ik de rest van het jaar geen tijd voor heb of maak. Zoals bijvoorbeeld eindelijk het patroon van de waslijnslinger uitwerken. Wat een karwei was dat....!! Want ja, je wilt tenslotte wel dat de patronen kloppen als je ze wilt gaan verkopen. En foto's erbij is dan ook wel zo fijn. Maar...het is gelukt. Vanaf vandaag zijn de patroontjes voor deze schattige slinger via mijn site verkrijgbaar.


De slinger verkochte ik jaren geleden al van stof (toen nog onder de naam Meubeltjesenzo). Ook erg leuk, en nog steeds, maar toch wel heel anders qua uitstraling.

 

Maar toen ik eenmaal het haken had ontdekt, kwam het idee om de slinger ook eens proberen te haken. Daar ik niet heel goed ben ik patronen maken, was dit nog best wel een klus. Ik heb er inmiddels ook een aantal voor klanten gemaakt. Daar ik onder mijn volgers inmiddels ook heel wat haaksters heb, kwam ik op het idee om het patroon nu eens voor hen uit te werken.
 
 
Het leuke van deze slinger is dat je ze door verschillend kleurgebruik ook een verschillende uitstraling kunt geven. In lichtblauw of lichtroze kun je er een lieve babyslinger van maken, maar in zwart/wit met grijs bijvoorbeeld is het gelijk een stoer item in een baby- of kinderkamer.


En het is natuurlijk een perfect cadeau voor een babyshower of kraamfeest. Je kunt 'm helemaal passend bij de babykamer maken. Zelf heb ik gekozen voor wat neutrale kleurtjes zodat de slinger voor zowel een jongen als een meisje kan, maar zo ook al gauw bij verschillende babykamertjes past.


Naast het uitwerken van deze slinger heb ik mezelf de afgelopen weken ook nog op wat leuke creatieve boekjes getrakteerd én zelfs ook op een weefraam. Misschien dat jullie hiervan de komende weken nog wat zullen gaan zien.
Voorlopig heb ik de afgelopen drie weken bergen bestellingen binnen gekregen waar ik wel even zoet mee zal zijn (naast de ca. twee dagen per week waarop ik op het vliegveld werkzaam ben).

Ingrid

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...