15 augustus 2018

Heksenmutsen

Het is hier al een poosje stiller dan jullie misschien gewend waren, maar dat wil niet zeggen dat ik stilzit. Het is meer zo dat ik het bij tijden zó druk heb, dat ik alleen maar (momenteel weer op het vliegveld) werk of dat ik bezig ben stapels bestellingen weg te werken. Beiden met heel veel plezier, maar dat gaat dan wel ten koste van andere dingen. Verder wil ik natuurlijk ook niet te vaak met dezelfde dingen aankomen, want dat is voor jullie lezers ook niet interessant, toch?! Maar... ik heb na inmiddels op vakantie te zijn geweest nog tot en met 24 augustus vrij, dus even 'zeeën' van tijd om weer dingen te doen die ik ook leuk vind, maar waar ik momenteel te weinig tijd voor heb (of maak!). En ik heb eigenlijk ook wel weer iets leuks, iets nieuws te melden....!!

Vóór mijn vakantie heb ik bij Janita Keijzer wat leuke keramiek ontwerpen gekocht, waaronder zgn. heksenmutsen. Ik had er nog nooit van gehoord, maar was er meteen verliefd op. Ze heeft er speciaal voor mij drie gemaakt die mooi in de tuin en qua kleur bij onze nieuwe loungebank passen. En toen kwam 'zomaar' het idee in me op om deze ook via mijn website te koop aan te bieden (natuurlijk niet de mijne, die dienen alleen maar als voorbeeld..).


Voor wie wel eens iets anders in z'n tuin wil dan dat wat er in het algemeen bij tuincentra wordt aangeboden.


Het leuke is, dat ze hol zijn en omdat ze met hooi zijn gevuld, zijn ze ook voor insecten aantrekkelijk om er nestjes te bouwen. Een variant op een 'insectenhotel' dus.

 
Wat ook mooi is, dat ze, omdat ze met de hand worden gemaakt, allemaal uniek zijn en ook in de winter kleur aan je tuin geven.
 
 
En als het aan mij ligt, is dit nog maar het begin van een samenwerking, want Janita maakt nog heel veel meer mooie dingen van keramiek en ik hoop dan ook van harte dat dit een mooie aanvulling is op het bestaande assortiment van DeBesteBlijmakers.
 
Ingrid


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...