24 juni 2018

Languit loungen

Zoals jullie vast wel gemerkt hebben, is het hier al een tijdje rustig. Dat wil zeggen, op mijn blog, want erbuiten is het zó druk, dat er voor veel dingen helaas even geen tijd is. Een baantje naast mijn webwinkel is erg leuk, maar houdt wel in dat ook hier aardig wat tijd in gaat zitten en als het dan ook nog eens gigantisch druk is met bestellingen, gebeurt het regelmatig dat ik in de avonden en weekenden doorwerk om achterstand in levertijden binnen de perken te houden.

 
Dit jaar hebben we dan eindelijk een loungebank aangeschaft om zo toch zoveel mogelijk van (op dit moment behoorlijk spaarzame) vrije en zonnige momenten te kunnen genieten. En omdat het alweer té lang geleden is, dat ik wat voor ons huis (of in dit geval dan: voor onze tuin) heb gemaakt, nam ik vandaag gelijk de gelegenheid waar om deze bank wat kleur te geven met zelfgemaakte kussentjes.
 
 
Daar mijn kast vol ligt met wafelstoffen (deze zijn momenteel heel erg populair bij mijn klanten, dus mijn kast puilt ervan uit) in alle soorten en kleuren, ben ik voor de kussentjes maar eens hierin gedoken. Ik heb gekozen voor oker, mint- en oudgroen. Lekker rustige kleuren tussen de vele, vooral roze, bloemen die onze tuin rijk is. Maar ook omdat deze kleuren heel mooi bij het neutrale grijs van de bank passen .
 
En voor de wat frissere zomerdagen of -avonden, hebben we gelijk wat plaids aangeschaft, die dan gelijk ook weer leuk bij de kussens passen.
 

Laat de zomer dus maar komen, wij zijn er klaar voor....!!
 
Ingrid


4 opmerkingen:

 1. vrolijke loungeplek met die mooie kussens en plaids. Nu nog af en toe tijd vrij maken om er lekker van te genieten.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Margaret. De komende tijd gaat het gelukkig wat rustiger worden, dus we gaan zeker (extra) van onze loungebank genieten.
   Groetjes, Ingrid

   Verwijderen
 2. Dat ziet er gezellig uit! Op tijd wat tijd voor jezelf nemen hoor.

  Groetjes,
  Renske

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Renske. Het lukt me zowaar af en toe hier (mét een haakwerkje) te gaan zitten. Was met het mooie weer van afgelopen weken ook wel erg makkelijk ;)
   Groetjes,
   Ingrid

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...