29 april 2018

Geletterd

Oeps, ik kom er net achter dat het dit keer wel héél erg lang geleden is dat ik hier wat van me heb laten horen (lezen). Dat komt zeker niet omdat ik heb stilgezeten, maar soms heb je (ik tenminste wel) van die weken die zó vol zitten, dat bepaalde dingen erbij inschieten. Vaak onbedoeld, maar toch. Waar ik afgelopen weken heel veel (opvallend veel!) bestellingen voor heb gekregen, zijn letterkussens. Klanten die er 'maar' 1 bestellen, vaak om cadeau te geven, maar ook klanten die de naam van hun kind voluit willen hebben. Gelukkig kan bij mij (bijna) alles, dus probeer ik alle verzoeken zoveel mogelijk uit te werken.


Zo kwam een paar weken geleden de moeder van Joshua en Gabriël met een bestelling voor letterkussens voor haar twee zonen. Allebei in een heel verschillende kleurcombinatie, maar wel een geweldige uitdaging om daar dan wat moois van te maken. Daar ze er helemaal blij mee was, denk ik dan ook dat ik hierin wel geslaagd ben?!


Daarna maakte ik nog wat 'losse' letters, Een paar hiervan wilde ik dan toch even laten zien.
Nog leuker is het als mensen artikelen combineren. Zoals hier de moeder van Sander.

 
Een letterkussen, schommelstoelkussen én een speenkoord helemaal op elkaar afgestemd.
 
 
Of de moeder van Noah: letterkussens en hierbij passend een speenkoord.Ik heb dus verre van stil gezeten de afgelopen weken. Alle andere schommelstoelkussens, speenkoorden, slingers e.d. die hier de deur uit zijn gegaan zie je hier niet terug (het moet hier natuurlijk ook niet teveel van hetzelfde gaan worden). Mocht je toch een aantal van deze leuke bestellingen willen zien, dan kan dat op mijn Instagram account.

De komende tijd blijft het waarschijnlijk ook nog wat rustig(er) hier, daar ik voor minimaal een paar weken 2 á 3 dagen per week als steward/gastvrouw in Rotterdam in een ziekenhuis en op het vliegveld ga werken. Mijn streven is wel om dit te blijven combineren met mijn creatieve werkzaamheden, want die zijn voor mij inmiddels onmisbaar geworden.

Ingrid

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...