6 februari 2019

De L van...

Veel klanten weten inmiddels dat ik opensta voor nieuwe ideeën en komen dan ook graag met hun verzoekjes naar mij (en stiekem vind ik dat het leukst werken). Lekker bezig zijn met een nieuwe uitdaging (meestal moet ik nl. even puzzelen om te kijken of ik het ook voor elkaar krijg) en vaak wordt dit dan ook nog eens een nieuwe product voor mijn webwinkel. Zo ook met de letterslinger. De 'gevulde' letters van stof had ik al een aantal keer gemaakt, maar nog niet eerder als 'losse letter met een ophangkoordje'. Mijn klant had zoiets op een andere site gezien en vroeg of ik die ook kon maken. Natuurlijk kon dat....!!!

 
De letters zijn ca. 20cm hoog; met de koordjes kun je dan zelf de hoogte bepalen waarop je ze wilt ophangen.
 
 
Ook de afstand tussen de letters kun je zelf bepalen. Helaas had ik zelf een ietwat korte stok voor zes letters, maar ze kunnen dus ook meer uit elkaar opgehangen worden. Eerder had deze klant al letters voor Liam bij mij besteld.


Hoewel het flink wat werk is om deze letters te maken, is het resultaat toch wel erg leuk. Deze klant heeft gekozen voor alle letters in 1 kleur, maar ze zijn vast ook leuk als je verschillende kleurtjes kiest of als je de letters op verschillende hoogte ophangt. Genoeg mogelijkheden dus.

Ingrid

2 opmerkingen:

 1. Leuk idee om ophangletters te maken. En je kunt er zoveel kanten mee op qua kleuren en ophangen. Jouw klant is vast heel blij met het resultaat.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Margaret. Het is inderdaad een artikel waar je veel mee kunt (combineren). Eens kijken of klanten het ook oppakken.
   Groetjes,
   Ingrid

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...