15 maart 2016

Verliefd op pastel

Wat is pastel toch heerlijk tijdloos. En wat is pastel toch geschikt voor zoveel leuke dingen. Dit geldt ook voor hartjes. Ergens zijn deze een beetje 'kitscherig' en 'not done, maar 'stiekem o zo leuk voor zoveel dingen....!! De mogelijkheden voor zowel pastel kleurtjes als voor hartjes zijn eindeloos. Logisch dus om deze twee met elkaar te combineren.


De hartjesslinger maakte ik in het verleden zeer regelmatig van stof. Gehaakt had ik 'm tot op heden nog niet gemaakt. Een primeur dus.Omdat ik al die tijd niet goed wist hoe ik de hartjes met elkaar zou verbinden, heb ik me niet eerder aan de slinger gewaagd. Maar ineens had ik hier toch een idee voor en het pakte zowaar goed uit.En wie weet zie je 'm hier nog wel een keer in andere kleurtjes voorbij komen....!! Hangt er toch ook een beetje van af of er belangstelling voor is.
 
 
De dekenkist (ca. 80 jaar oud) van mijn oma mocht voor de presentatie van de slinger ook nog even mee op de foto!! De slinger is dus goed te combineren met een wat klassieker interieur, maar doet het vast ook leuk in een moderne meisjeskamer.
 
Ingrid
 

2 opmerkingen:

 1. Mooie, zachte kleuren die helemaal bij de lichte lente passen. De dekenkist van jouw oma staat er prachtig bij.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk he, die lentekleurtjes! En die dekenkist van mijn oma: vind 'm steeds mooier worden.
   Groetjes,
   Ingrid

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...