5 maart 2015

Kleur bekennen

Wat ooit begon met een bolletje haakkatoen en een haaknaald, is bij mij inmiddels een beetje uit de hand gelopen. Al gauw kwamen er meerdere bolletjes in weer andere kleurtjes en hoe meer ik haakte des te meer kleurtjes ik wilde (móest) hebben om iets moois te kunnen maken. En toen kwam er kort geleden ook nog eens een hele nieuwe serie kleurtjes (48!!! bolletjes) van ByClaire uit die ik per se wilde hebben. Hoogste tijd dus om hier wat orde in aan te brengen.

Zo vond ik vanmorgen, bij mijn wekelijkse bezoek aan de kringloop, vijf leuke mandjes die ik hiervoor wil gaan gebruiken.


Het feit dat ze maar 30 cent per stuk kostten, maakte de beslissing om ze mee te nemen ook wel heel erg makkelijk. Alleen de kleur al: zo heerlijk retro (hoewel het geen echt oude mandjes zijn).


 
Er kleeft alleen één heel groot nadeel aan deze mandjes: het zijn er niet genoeg. Oeps! Heb ik echt zoveel bolletjes??
 
 
Dat houdt in dat ik de komende tijd maar flink door moet haken (én maar even geen garen meer moet kopen!!). Voorlopig heb ik nog genoeg ideeën, dus dat zou geen probleem moeten zijn.


Ook al hebben niet alle bolletjes een plekje in een nieuw mandje gevonden, ik heb nu wel het overzicht en kan weer vrolijk aan de haak.....!!
 

2 opmerkingen:

 1. Geweldig om die mooie bolletjes in zulke leuke bakjes op te bergen. Bijna jammer om ze bolletjes dan te gebruiken, want ze staan super leuk in de bakjes. Dat was dus een goede vondst.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er ook erg blij mee, helemaal ook omdat de bakjes niet alleen functioneel maar ook erg decoratief zijn (alleen daarom al ga ik ervoor zorgen dat ze altijd weer bijgevuld gaan worden ;) ).

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...