13 januari 2017

Oker

Een kleur die in mijn assortiment helemaal nieuw is, is oker. Deze kleur wordt ineens en bijna tegelijk, door meerdere klanten, besteld, zowel in stof als gehaakt. Het eerste ontwerp met oker is klaar. Een uiltjeshanger. Een beetje retro, maar wel lief en gelijk ook een beetje stoer.

Eenzelfde hanger heb ik al eerder gemaakt. In andere kleurtjes: turquoise en roze. En met verschillende vormen: hartjes en sterren. Beide met een witte tak. Deze hanger moest echter in wit, bruin en oker en het liefst aan een tak in natuurlijke kleur en mét hartjes in verschillende afmetingen. Uiteraard voldeed ik graag aan deze wensen.


Ik heb twee verschillende soorten hartjes gemaakt: gevulde en enkele.
 
 
En ook twee verschillende uiltjes.
 
 
En om de hanger op te hangen heb ik een lus gemaakt door middel van een gehaakte kraal.
 

En zo is 'ie dan uiteindelijk geworden.

 
Door de kleuren totaal anders, dan dat ik meestal maak, maar ik vind 'm geweldig: oker!! Zeer binnenkort vind je hier nog meer creaties met oker....!!
 
Ingrid

2 opmerkingen:

 1. Ik hou ook wel van die kleur! Een beetje herfstig, maar gecombineerd kan het voor alle seizoenen. Leuke decoratie met die hartjes en uiltjes!
  Fijn weekend, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he, het is warme kleur en heel mooi te combineren. Dit weekend ga ik ‘m voor een klant gebruiken in combinatie met een zwart/witte stof. Gaat volgens mij ook mooi worden. Binnenkort zie je het resultaat uiteraard op mijn blog.
   Jij ook een fijn weekend.

   Groetjes,

   Ingrid

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...