13 januari 2019

Allerliefst

Hopelijk zijn jullie het nog niet zat: mijn ontwerpen met de corner-to-corner steek, want zelf word ik steeds enthousiaster....!! Vandaar ook dat ik alwéér een ontwerp hiermee af heb. Dit keer een slinger. Met hartjes. Op zich niets nieuws voor mij, maar met de C2C steek toch weer heel anders dan mijn andere hartjesslingers.

 
Slingers voor babykamers blijven toch wel mijn favoriet. En wit vind ik eigenlijk wel in ieder babykamer passen (of horen, maar dat is natuurlijk persoonlijk). En ach, hartjes en lieve kleurtjes, ze horen ook altijd wel een beetje bij meisjes.
 
 
En omdat je gehaakte slingers niet al te lang kunt maken (dit vanwege het gewicht, vooral als je met katoen werkt), is deze slinger juist leuk om boven een commode, wiegje of voor/op het raam te hangen.
 
 
Dit alles gecombineerd geeft dan deze slinger.
  
 
Een allerliefste slinger!!
 
Ingrid
 
 2 opmerkingen:

 1. Schattige slinger met die mooie hartjes. Ik vind het nog steeds leuk om al jouw C2C-haakwerk te bewonderen. Het is een heerlijke techniek waar je zoveel leuke dingen mee kunt maken.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk, Margaret, dat je ook fan bent van c2c haaktechniek. Het geeft gelijk ook zoveel mooie, nieuwe mogelijkheden. Jij hebt er dus ook al mee gehaakt, begrijp ik? Ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar jouw creaties hiermee.
   Groetjes,
   Ingrid

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...