3 maart 2019

Hoogvlieger

De afgelopen weken heb ik veel ideeën uitgewerkt. Zó leuk om weer wat nieuwe dingen te maken, het geeft echt een boost, helemaal als je ziet dat ze goed worden ontvangen. Dit weekend heb ik weer een nieuw artikel voor mijn webwinkel gemaakt: een vlieger. Een gehaakte vlieger.


Een vrij eenvoudig, maar toch wel erg leuk ontwerp; zeer geschikt als decoratie in een baby- of kinderkamer. En ook nog eens in een van mijn favoriete kleuren: oker. Deze kleur doet het altijd goed in combinatie met zwart en grijs.


Om de vlieger wat 'body' te geven heb ik 'm dubbel gehaakt en gevuld. Zo blijft 'ie mooi in vorm als je 'm ophangt. En geen vlieger zonder een mooie staart. Ik heb gekozen voor ouderwetse strikken


Hij is leuk om aan een muur op te hangen, maar ik denk dat 'ie voor het raam (evt. met zuignappen op het raam?!) ook leuk is. En wat dacht je van boven een bed of box?! Mogelijkheden genoeg dus.

 
Deze vlieger is qua kleuren lekker stoer, maar in een lieve kleurstelling is íe vast ook erg leuk. De kleurtjes hiervoor heb ik al uitgezocht en uiteraard zien jullie 'm hier natuurlijk ook, zodra die af is.
 
Ingrid

2 opmerkingen:

  1. Mooie vlieger die je op allerlei manier op kunt hangen. Leuk voor een babykamer maar ook voor een kinderkamer.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja he?! Ik zag ook gelijk meerdere mogelijkheden. De meisjesvariant is ook al bijna klaar. Wordt ook leuk!
      Groetjes,
      Ingrid

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...