27 april 2016

S(n)oezig

Misschien (her)ken je het: je hebt een idee in je hoofd zitten en het laat jou niet met rust totdat... ja, totdat je het uitgevoerd hebt. Afgelopen weekend had ik nl. een uiltjes kasthanger voor jongens gemaakt en toen dacht ik, dat 'ie in een variant voor meisjes misschien ook wel leuk is. Ondanks dat ik eigenlijk andere plannen had, heb ik 'm dan toch maar gelijk 'even tussendoor' gemaakt.


In de basis zijn de kasthangers uiteraard hetzelfde, maar door andere kleurtjes te gebruiken én andere oogjes te maken, is het resultaat toch verbluffend anders.

 
Mijn lievelingscombinatie van pastelkleurtjes op dit moment: roze, mint, grijs en wit. En in plaats van houten kralen heb ik parelmoer kralen gebruikt. Vind ik voor meisjes nét iets liever.
 
 
Antraciet kleurige kraaltjes lijken niet voor de hand liggend bij pasteltinten, maar het zorgt wel voor balans en pit in het geheel.
 
 
 
 
En dan de oogjes: deze uiltjes wilde ik slapende hebben. Slapende uiltjes hebben nl. iets liefs, iets snoezigs. Leek me wel leuk voor (baby) meisjes.


Ik heb nu kasthangers van de uiltjes gemaakt, maar ik denk dat ze het ook heel erg leuk doen als wagen- of maxi cosi spanners. Dus... wie weet?!

Ingrid

2 opmerkingen:

 1. Schattige meisjesuiltjes. Maar kleine veranderingen en toch een groot verschil. Ze zijn goed gelukt.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. Inderdaad altijd leuk om iets nét weer anders te maken met weer een totaal ander resultaat.

   Groetjes,

   Ingrid

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...