4 april 2016

Vliegers

Het gehaakte vliegtuigje. Een poos geleden gebruikte ik dit patroon voor het maken van een mobile waar ik er inmiddels een paar van heb verkocht. Daarna kreeg ik een verzoek of ik van de vliegtuigjes ook een Maxi-Cosi spanner kon maken. In antraciet/wit en zonder kralen. Nu dan een vraag of ik een spanner voor een kinderwagen én een Maxi-Cosi kon maken. In blauwtinten met wit en beige.

 
Bij de spanner voor de Maxi-Cosi heb ik alleen houten kralen gebruikt. Wel in twee verschillende kleuren voor het speelse effect.
 

Daar Maxi-Cosi's niet zoveel mogelijkheden hebben om een spanner te bevestigen, heb ik, net zoals bij de vorige spanner, voor een kraalsluiting gekozen.


Aan de wagenspanner (voor een ouderwetse kinderwagen), heb ik alleen lusjes gemaakt die om de speciaal hiervoor bedoelde knoppen van de kinderwagen passen.


Bij deze spanner heb ik gekozen voor een combinatie van gehaakte én houten kralen. Uiteraard heb ik voor de gehaakte kralen dezelfde kleurtjes als voor de vliegtuigjes gebruikt, zodat het geheel mooi in balans is. 
Voorlopig mag ik nog even verder met het maken van vliegtuigjes, want ik ontving alweer een bestelling voor een mobile. Daar ga ik nu dan maar eens vliegensvlug aan beginnen.....!!
 
Ingrid2 opmerkingen:

 1. wat een leuke vliegtuigjes! Mag ik zo brutaal zijn om te vragen waar je het patroon vandaan hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je!
   Het vliegtuigje is een beetje uit een boekje en een beetje van mezelf Knipogende emoticon. Het boek komt uit de serie ‘500x’ onder de titel ‘Speelgoed, haken, breien, vilten en naaien’. Daar komt het patroon voor de romp uit. Voor de propeller, de vleugels en de staart heb ik de patronen zelf gemaakt.

   Groetjes,
   Ingrid

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...